Komora wędzarnicza

Komory wędzarnicze są używane do wędzenia mięsa i wędlin, aby nadać im specyficzny smak oraz zapewnić konserwację. Aby otrzymać precyzyjne informacje dotyczące trwałości produktów, proces wędzenia musi być prowadzony z dużą dokładnością i powtarzalnością. Dlatego też, niezbędne jest precyzyjne mierzenie, kontrolowanie i dokumentowanie temperatury w trakcie tego procesu.

Nasze rekomendacje produktów dla komór wędzarniczych

Nasze rozwiązania dla komór wędzarniczych

Kompleksowe rozwiązanie od jednego dostawcy

JUMO oferuje rozwiązania systemowe dla wszystkich procesów w komorze wędzarniczej. Obejmuje to zarówno kontrolę temperatury pieca w odniesieniu do temperatury rdzenia produktu, jak i tworzenie zapisów partii i receptur.

Twoja osoba kontaktowa


Inżynier Sprzedaży - biuro JUMO Wrocław

Monika Gabrynowicz +48 71 339 32 83 +48 71 339 32 83