System czyszczenia CIP

CIP (Cleaning in Place) jest standardowy proces czyszczenia w przemyśle piwowarskim. Precyzyjne połączenie czynników takich jak środki chemiczne, temperatura, urządzenia mechaniczne i czas sprawiają, że proces czyszczenia jest powtarzalny. Nadzór nad temperaturą, stężeniem środków chemicznych, a w szczególności jakością wody powrotnej, zapewnia czyste i wolne od drobnoustrojów maszyny i urządze.

Rekomendowane produkty dla Twojego rozwiązania

Optymalne czyszczenie dzięki technice pomiarów i regulacji

Nasze rozwiązanie dla instalacji czyszczenia CIP

JUMO oferuje kompletne rozwiązanie dla Twojej instalacji CIP. Pomiary i regulacja poziomu napełnienia, przepływu, przewodności i wartości pH są wykonywane centralnie. Wykorzystywane jest tutaj wielokanałowe urządzenie do analizy cieczy JUMO AQUIS touch S, które zapewnia również funkcje rejestratora danych, regulatora i umożliwia wykorzystanie interfejsów cyfrowych.

Ihr Ansprechpartner

NO CONTACT PERSON