Pomiar temperatury w komorze do gotowania mięsa

Pomiar temperatury w komorze gotowania

Pomiar temperatury bulionu w komorze do gotowania mięsa jest ważnym aspektem przetwarzania mięsa, który jest przeprowadzany przy użyciu najnowszych technologii. Dane są gromadzone w czasie rzeczywistym i mogą być przekazywane do systemu automatyki lub sterownika. W ten sposób użytkownik może reagować i podejmować środki zaradcze na wczesnym etapie w przypadku odchyleń od wartości zadanej.

Nasze rekomendacje produktów do pomiaru temperatury w komorze do gotowania mięsa

Nasze rozwiązania do pomiaru temperatury

Stabilny, precyzyjny i elastyczny pomiar temperatury w komorze do gotowania mięsa

Paroszczelna sonda wsuwana JUMO FOODtemp może być używana do niezawodnego pomiaru temperatury bulionu w kilku punktach pomiarowych. Ta sonda temperatury RTD jest odporna na ciśnienie i ma wysoki stopień wytrzymałości mechanicznej. Sonda jest wyposażona w czujnik Pt100, charakteryzuje ją wyjątkowa stabilność przez długi czas oraz szeroki zakres pomiarowy.

Twoja osoba kontaktowa


Inżynier Sprzedaży - biuro JUMO Wrocław

Monika Gabrynowicz +48 71 339 32 83 +48 71 339 32 83