Pomiar ciśnienia

Pomiar ciśnienia

Aby procesy przebiegały w sposób bezpieczny dla produktu i energooszczędny, brzeczka może być również gotowana pod ciśnieniem w niższych temperaturach. Oznacza to, że do monitorowania ciśnienia konieczny jest przetwornik ciśnienia, który jest dostosowany do podwyższonych temperatur medium.

Ostrzeżenie

Ostrzeżenie

Nie znaleziono treści dla: ‭de/home/anwendungen/food_and_beverages/brewing/wort_boiler/pressure_monitoring/data-table‭

 

Rekomendowane rozwiązanie do monitorowania ciśnienia

NO PRODUCTITEMLIST
Ostrzeżenie

Ostrzeżenie

Znaleziono niepoprawną konfigurację. Skontaktuj się z administratorem.

 

Wysokie ciśnienie dla delikatnego wrzenia brzeczki

Nasze rozwiązanie w zakresie monitorowania ciśnienia

Podobnie jak w szybkowarze, w kotle warzelnym chmiel poddawany jest delikatnej obróbce pod wysokim ciśnieniem i w niższych temperaturach. W ten sposób można uzyskać pożądany aromat. Wymagane ciśnienie jest kontrolowane przez przetwornik ciśnienia JUMO dTRANS p31, który może być stosowany przy podwyższonej temperaturze medium. JUMO DICON touch zapewnia precyzyjną regulację ciśnienia i temperatury.

Twoja osoba kontaktowa

NO CONTACT PERSON