Kontrola procesu warzenia piwa

Sterowanie pracą browaru

Dzięki JUMO mTRON T możemy zaoferować Państwu system, który jest w stanie obsłużyć wszystkie zadania z zakresu techniki pomiarowej i sterowania w warzelni. Do 9 generatorów programowych umożliwia autonomiczne sterowanie zacieraniem, filtrowaniem i gotowaniem brzeczki. Pozwala to na zacieranie następnej partii już w trakcie gotowania brzeczki. Podczas gdy programy temperaturowo-czasowe obu procesów są uruchomione, JUMO mTRON T rejestruje wszystkie wymagane dane, takie jak temperatura, ciśnienie, wartość pH, przepływ, temperatura pary i prędkość mieszania.

Dane procesowe
Temperatura wstępnego zacierania 30 do 35 °C
Temperatura zacierania 45 do 78 °C
Wartość pH 5,4 do 5,8

Rekomendowane rozwiązanie dla systemu sterowania pracą browaru

NO PRODUCTITEMLIST

Twoja osoba kontaktowa

NO CONTACT PERSON

Właściwe rozwiązanie dla każdej aplikacji

Kompletny system sterowania warzelnią.

Dzięki JUMO mTRON T możemy dostarczyć Państwu system, który może sprostać wszystkim zadaniom techniki pomiarowej i sterowania w warzelni. Jest to optymalne rozwiązanie w zakresie automatyzacji, szczególnie dla małych i średnich browarów. Ponadto dostarczamy Państwu niezbędne elektrody pH, czujniki temperatury i przetworniki ciśnienia, aby jakość procesu - a tym samym piwa - była zawsze doskonała.

Znajdź pasujące produkty