Przy tworzeniu zacieru w kadzi zaciernej kluczowy jest precyzyjny pomiar i regulacja temperatury. W tym przypadku mieszanka słodu i wody jest poddawana określonemu programowi termicznemu, w wyniku którego skrobia w słodzie jest rozkładana na cukier. Wysoce precyzyjna regulacja temperatury umożliwia uzyskanie wysokiej wydajności tego procesu.
Dane procesowe | |
---|---|
Temperatura wstępnego zacierania | 30 do 35 °C |
Temperatura zacierania | 45 do 78 °C |
Wartość pH | 5,4 do 5,8 |
Numer | Produkt | Obraz | Numer artykułu | |
---|---|---|---|---|
Brak informacji o rozwiązaniach produktowych! |
Numer | Produkt | Obraz | Numer artykułu | |
---|---|---|---|---|
Brak informacji o rozwiązaniach produktowych! |
Numer | Produkt | Obraz | Numer artykułu | |
---|---|---|---|---|
Brak informacji o rozwiązaniach produktowych! |