Przy tworzeniu zacieru w kadzi zaciernej kluczowy jest precyzyjny pomiar i regulacja temperatury. W tym przypadku mieszanka słodu i wody jest poddawana określonemu programowi termicznemu, w wyniku którego skrobia w słodzie jest rozkładana na cukier. Wysoce precyzyjna regulacja temperatury umożliwia uzyskanie wysokiej wydajności tego procesu.
Process data | |
---|---|
Vormaischtemperatur | 30 to 35 °C |
Maischtemperatur | Between 45 and 78 °C |
pH-Wert | 5.4 to 5.8 |
Numer | Produkt | Obraz | Numer artykułu | |
---|---|---|---|---|
Brak informacji o rozwiązaniach produktowych! |
Numer | Produkt | Obraz | Numer artykułu | |
---|---|---|---|---|
Brak informacji o rozwiązaniach produktowych! |
Numer | Produkt | Obraz | Numer artykułu | |
---|---|---|---|---|
Brak informacji o rozwiązaniach produktowych! |