More than sensors+automation
Znajdź

Title JUMO FOODtemp termopara wtykana (901350)

Własności

  •      Dla temperatur pomiędzy -100 do +260 ° C
  •      Paroszczelne
  •      Wysoka wytrzymałość mechaniczna
  •      Do stosowania w przemyśle spożywczym
  •      Dostępne z wieloma punktami pomiarowymi

Zastosowania

Preferowany wybór do gotowania, pieczenia i procesów we wszystkich obszarach przetwórstwa żywności i przechowywania żywności.

Opis

W związku ze swoją konstrukcją te solidne, paroszczelne termopary wtykane szczególnie nadają się do gotowania, pieczenia i procesów we wszystkich obszarach zastosowań w przemyśle spożywczym i przechowywania żywności.
Rura sondy ze stali nierdzewnej jest dostępna z koncentryczną lub ukośną końcówką sondy.
Wszystkie wersje mają konstrukcję bardzo odporną na wibracje. Uchwyt jest olejo- i kwasoodporny. Wkład pomiarowy jest wyposażony w pary termiczne NiCr-Ni, zgodnie z DIN EN 60584, klasa 1.

Dokumentacja
Prospekt
Podstawy